fredag 29 oktober 2010

Gillaknappen är nedtryckt

De senaste veckorna har jag märkt en tydlig trend på t.ex facebook, eller när jag hör folk prata på affärerna eller på radion. Det kan börja redan på måndagen "Å så är det en hel vecka kvar innan helgen" eller om det är torsdag- " äntligen är det fredag imorgon"
Det är säker få förunnade, men jag har en underbar vardag och jag stortrivs på mitt jobb. Visst! det är skönt när fredan kommer och jag får vila mina öron ett par dar, eller att jag har möjlighet att hälsa på mina vänner eller mina föräldrar. MEN, när söndagskvällen kommer och jag har lagt mig så kan jag faktiskt riktigt mysa och tänka på alla underbara barn och mina fantastiska kollegor. Jag kan tänka på att efter jobbet på måndag ska jag träna och på onsdag ska jag få träffa alla miniorer som sliter så med tungorna i mungiporna.

Jag vet att det är många som verkligen lider på söndagarna för att de inte vill gå till jobbet och att det är för dom en ångestladdad tid. Jag kan bara tacka min lyckliga stjärna för att jag har hamnat där jag är idag. Jag har haft jobb, där jag inte alls myste särskilt mycket någon kväll jag skulle gå och lägga mig.

Men, nu är nu och jag gillar min vardag och min helg.

Inga kommentarer: