torsdag 29 januari 2009

Det är tråkigt....

... att vara sjuk. Jag skulle aldrig klara av att vara arbetslös.
I tisdags gick jag hem från jobbet. Har mest sovit och hasat runt med raggisar och pyjamas. Rensat lite, fixat med foton i datorn. Tiden kryper fram när jag är sjuk. Det är bara skit på teve och jag inget kul att läsa. Gnällgnällgnäll.
I morgon ska jag jobba, för detta går inte. Jag är feberfri så då får jag jobba. Sen är det ledigt 2 dar igen så jag tror det går bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som jag skrev till din komentar på min sida. Hoppas du kryar på dig och tycker verkligen du ska ta din Annsomobil och komma och kolla in vårt hus snart. Tror du är som mig gillar inte heller att vara sjuk had jag gått i skolan hade jag nog haft både damp, adhd och en massa man inte kan dianogistera. Men men det fattas ju ett par skruvar också är som de tidigare IKEA möblerna.

Anonym sa...

Äsch då har du gått och blivit sjuk. Skutta inte till jobbet för tidigt bara, det gjorde jag och blev liggande en vecka till. Nu är jag på banan igen så det går att bli frisk från eländet, även om man inte tror det är möjligt när man ligger där nedbäddad i feber!

Krya på dig!